Als je klant bent bij Flexweb heb je de beschikking over een persoonlijke klantomgeving. Je kunt hier op inloggen via de website. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat doet.

Inloggen

1. Ga naar de website;
  2. Klik rechtsboven op Inloggen;
  3. Vul je mailadres en je wachtwoord in en log in.

NB: De rechtstreekse link is https://cp.flexwebhosting.nl/ om op te slaan in je favorieten.

Wachtwoord of mailadres vergeten

Ben je je wachtwoord of je mailadres vergeten? Klik dan op E-mail adres of wachtwoord vergeten? Je kunt dan met je mailadres of met je klantnummer en postcode deze opvragen.