Stap 1

Log als eerste in op je klantenpagina https://cp.flexwebhosting.nl

Stap 2

Ga naar het controlepaneel van je hostingpakket. Kijk op de deze pagina hoe je dit kunt doen.

Stap 3

Ga via de knop 'E-mail Beheer -> E-mail forwards', of 'E-mail forwarders', naar het menu om e-mail adressen te forwarden.

E-mail forwarders kiezen

Stap 4

Klik hier op de knop 'Klik hier om een nieuw e-mailadres aan te maken'

Stap 5

Vul hier de gegevens zo in zoals u dit wenst, en klik op 'Forwarder aanmaken'. Je hoeft hier alleen maar het gedeelte vóór het apenstaartje in te voeren, het domein staat al ingevuld.