Een nieuw wachtwoord instellen voor je e-mailadres doe je gemakkelijk via het controlepaneel van je hostingpakket.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen hostingpakket

Ga naar het controlepaneel van je hostingpakket. Kijk op deze pagina om te zien hoe je dit kunt doen.

Stap 2: E-mail beheer

Ga via de knop 'E-mail Beheer', of 'Beheer uw e-mailaccounts', naar het menu om e-mail adressen te beheren.

E-mailaccounts beheer selecteren

Stap 3: Wijzigen

Klik, afhankelijk van de taal-instelling, op de knop 'Change' of 'Wijzig'.

Change achter het e-mailadres

Stap 4: Invullen en opslaan

Vul nu de nieuwe gegevens in. Je kunt alleen een nieuw wachtwoord instellen, maar ook bijvoorbeeld het maximaal aantal e-mailtjes wat per dag verstuurd kan worden of de maximale grote van de inbox.

Nieuw wachtwoord invullen