Als je een domeinnaam hebt bij Flexweb kun je de DNS beheren. Als je jouw domeinnaam wilt koppelen aan een ander pakket dan is een DNS wijziging vaak nodig. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

DNS Beheer

Je gaat naar DNS beheer via je klantomgeving. In de menubalk staat een knop naar de DNS-pagina. Daar vind je een overzicht van alle domeinnamen die we voor jou in het DNS kunnen vinden.

Domeinnaam gevonden? Klik op de groene knop Beheer om naar de volgende stap te gaan.

Record bewerken

Kies het record dat je wilt wijzigen en klik op het potlood-icoontje aan het einde van de regel.

Vul de nieuwe waarde in en klik op Opslaan