Als je een pakket hebt kun je die upgraden. Dat kan dat in je klantomgeving. Je kunt hier ook een domeinnaam waar nog geen hosting voor is koppelen aan een pakket. Wil je liever downgraden? Dat kan via dezelfde weg. In dit artikel vertellen we je hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Stappenplan

1. Log in op je klantomgeving;
  2. Ga aar Mijn producten en dan Webhosting;
  3. Ga naar Mijn Hostingpakketten en klik op Beheer;
  4. Klik dan op Pakket wijzigen;
  5. Bij Nieuw pakket kun je een keuze maken;
  6. Bevestig je keuze door op de knop Wijzig pakket te klikken.

Ingangsdatum en tarief

Een hostingpakket kan twee kanten op: goedkoper of duurder. Dat maakt het verschil tussen een upgrade of downgrade.

Als het een downgrade is, is de uitvoering pas per einddatum van het huidige pakket. Wordt het pakket duurder dan is het een upgrade die direct doorgevoerd kan worden. Hierdoor zal het duurdere tarief na rato voor de resterende periode wordt verrekend

Bevestiging

Zodra de aanvraag bij ons binnen komt, zorgen wij er voor dat je van het hostingpakket gebruik kunt gaan maken. We voeren dit zo snel mogelijk voor je uit.

Als je alleen een domeinnaam hebt

Ook als je nog geen hostingpakket hebt doorloop je deze stappen om je domeinnaam aan een nieuw pakket te koppelen. Je upgrade hiermee je domeinnaam van doorstuurservice of parkeren naar een hostingpakket. Downgraden gaat net zo; je zegt het pakket op maar behoud de domeinnaam.