Heb je een mailadres gekoppeld aan een postvak? Dan kun je de grootte van dit postvak aanpassen. Dat doe je gemakkelijk via het controlepaneel van je hostingpakket.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen hostingpakket

Ga naar het controlepaneel van je hostingpakket. Kijk op deze pagina om te zien hoe je dit kunt doen.

Stap 2: E-mail beheer

Ga via de knop 'E-mail Beheer', of 'Beheer uw e-mailaccounts', naar het menu om e-mail adressen te beheren.

Stap 3: Wijzigen

Klik, afhankelijk van de taal-instelling, op de knop 'Change' of 'Wijzig'.

Stap 4: Invullen en opslaan

Vul hier de nieuwe capaciteit in en klik op Wijzig om je verandering op te slaan.